Despre mine

Karin Badea - Wedding planner certificat internationalPentru mine a fi wedding planner nu este doar o ocupatie, este o pasiune. Am luat contact cu lumea nuntilor inca din copilarie, pentru ca parintii mei se ocupau cu organizarea de nunti (asa cum erau ele organizate, in continua schimbare, incepand din in anii ’80-’90 si pana acum). Inca de la 13-14 ani am inceput sa ma implic si sa ii ajut pentru ca eram pur si simplu fascinata de acest domeniu.

In anul 2010, dupa terminarea facultatii, am infiintat firma Karin Events, cu ajutorul careia vreau sa ajut in organizarea nuntii mirese din toata tara, nu doar cele cu care lucrez in mod direct pentru planificarea nuntii. Motiv pentru care am lansat doua magazine online cu invitatii si accesorii pentru nunti si botezuri. Prin intermediul lor le pun la dispozitie mireselor concepte si produse tematice, care sa le inspire si cu ajutorul carora sa isi poata impementa in cele mai mici detalii conceptul ales pentru nunta lor. Mi-am investit toata energia in dezvoltarea si optimizarea acestor proiecte si am reusit, in doar 3 ani, sa ajungem intre primii jucatori de pe piata online.

Cel mai important pentru mine este sa ofer servicii de calitate si sa am clienti multumiti. Asa ca am imbunatatit constant site-ul de invitatii si accesorii pentru nunta, pana cand a ajuns cel mai bun site din acest domeniu. Am adus servicii si tool-uri inovative in Romania pe portalul de nunti SaveTheDate, pentru a ajuta miresele sa isi organizeze singure nunta visata: checklist de nunta, calculator de buget, lista invitatilor, playlist de nunta si site-ul nuntii. Lipsa de timp m-a facut sa renunt la a mai investi energie in proiectul SaveTheDate, pentru a ma putea concentra pe organizarea unor nunti cu adevarat deosebite.

Toata aceasta experienta m-a ajutat sa cunosc si sa inteleg mult mai in detaliu acest domeniu si m-au facut sa realizez ca in Romania, din pacate, literatura de specialitate si cursurile de specializare sunt inexistente. Pentru ca vreau mereu sa fiu cea mai buna in ceea ce fac, am decis sa fac un curs international pentru certificare la Wedding Planning Institute of Coordination. Acest curs este unul dintre cele mai cuprinzatoare cursuri pentru wedding planneri din lume si cel care eu am considerat ca este cel mai potrivit pentru mine. Sunt foarte mandra sa fiu sunt primul wedding planner din Romania certificat international.

Nuntile sunt pasiunea si expertiza mea. Ma implic in planificarea fiecarei nunti cu aceeasi pasiune cu care m-am implicat in planificarea nuntii mele si limitez numarul de evenimente pe care le organizez in fiecare an, astfel incat fiecare cuplu de miri si fiecare nunta sa beneficieze de atentia pe care o merita.

In general imi place sa lucrez cu mirii inca de la inceputul logodnei pentru ca impreuna sa conturam povestea nuntii lor si, cel mai important, pentru ca astfel ei reusesc sa se bucure cu adevarat de logodna lor, fara stres si alergatura, avand in acelasi timp nunta visata.

 

Lasă un răspuns