De ce sa lucrati cu un wedding planner?

Keep calm and hire a wedding plannerOrice cuplu stie ca planificarea nuntii inseamna o cantitate enorma de munca. Sunt nenumarate decizii care trebuie luate si care sunt mult mai greu de luat de catre miri, care nu au experienta in organizarea unui eveniment atat de mare. Toate weekend-urile si serile lor ajung sa fie dedicate nuntii si ajung sa simta ca ar avea inca un job. De fapt, pentru a organiza o nunta medie, este nevoie de aproximativ 250 de ore.

De aceea cea mai buna decizie pe care o puteti lua este sa angajati un wedding planner.

Timpul pe care il dedicati planificarii nuntii, la munca sau in timpul liber, este timp pe care nu il folositi facand ceva ce va place.

Din pacate, multi miri considera serviciile de coordonare a nuntii ca un lux accesibil doar celor care au la dispozitie un buget nelimitat, mai degraba decat ca pe o necesitate, asa cum este. De fapt, noi, ca wedding planneri, ne-am construit business-ul de asa natura incat sa ii ajutam pe miri sa economiseasca bani.

Noi am fost educati si instruiti in domeniul organizarii si coordonarii nuntii. Clientii nostri au nevoie sa dobandeasca acelasi aptitudini pe care noi le avem si le folosim deja, pentru a-si putea organiza cu succes nunta.

Un alt motiv pentru care este bine sa lucrati cu un wedding planner este faptul ca un cuplu care isi organizeaza singur nunta nu va avea niciodata aceeasi putere de negociere cu furnizorii ca un wedding planner.

Dar, poate cel mai important rol al unui wedding planner este coordonarea zilei nuntii. Multe cupluri aleg sa lucreze cu un wedding planner doar pentru coordonarea zilei nuntii. Pe langa coordonarea furnizorilor, ea va face tot ce este necesar, de la aranjarea place-cardurilor pana la calmatul nervilor. Wedding planner-ul se va asigura ca florile sunt cele pe care le-ati comandat si va gestiona seara de la cocktail-ul de primire la pana la tort. Avand un profesionist care se ocupa de logistica, voi va veti putea concentra doar pe distractie, fara a va face griji pentru nimic.

Lucrand cu un wedding planner veti avea timp pentru voi doi astfel incat sa va bucurati cat mai mult de aceasta perioada, evitand stresul inutil si greseli costisitoare.

One comment

Lasă un răspuns