Wedding planner independent vs wedding planner-ul locatiei

Din ce in ce mai multe locatii angajeaza coordonatori on-site. Din pacate, rolul lor este prezentat ca, cel de wedding planner, astfel convingand mirii sa nu lucreze cu un wedding planner independent. Wedding planner-ul independent si wedding planner-ul locatiei au roluri complet diferite. Acest lucru nu inseamna ca nu se pot completa. De fapt, wedding planner-ul independent si cel al locatiei isi pot face treaba mult mai usoara unul celuilalt.

Wedding planner-ul independent
Principalul obiectiv si responsabilitatea wedding planner-ului independent este fericirea mirilor. Wedding planner-ul lucreaza indeaproape cu voi, construind o relatie personala si profesionala chiar de la inceputul logodnei, fiindu-va alaturi pe tot parcursul organizarii nuntii. De la selectarea locatiilor si a furnizorilor, managementul bugetului, dezvoltarea temei si a decorului, gestionarea si supervizarea celor mai mici detalii si a evenimentului in sine, wedding plannerul este implicat in fiecare etapa a nuntii. Noi vom avea grija ca totul sa fie organizat creand un plan detaliat al evenimentului si asigurandu-ne ca totul decurge conform acestuia.

Wedding plannerul va organiza toate detaliile si va fi prezent la nunta pentru a coordona ceremonia si receptia si pentru a se asigura ca totul decurge conform planului. In ziua nuntii, wedding plannerul va fi cu voi de inainte de inceperea ceremoniei pana la finalul petrecerii.

Wedding planner-ul locatiei sau wedding planner-ul on-site
Principalul obiectiv si responsabilitatea wedding planner-ului on-site este locatia. Relatia dintre wedding planner-ul locatiei si miri ramane una profesionala.

In majoritatea cazurilor clientii locatiei se vor intalni cu echipa de vanzari pentru a stabili data si pachetul dorit. Apoi mirilor le va fi repartizat un wedding planner on-site. In mod ideal, aceasta este persoana cu care mirii vor lucra pana si in ziua nuntii, dar acest lucru nu este garantat.

De multe ori wedding planner-ul locatiei va avea si rolul de consultant si ar trebui sa fie bine informat cu privire la eticheta de nunta, traditiile si executia zilei nuntii. De cele mai multe ori wedding planner-ul on-site va recomanda furnizori cu care a mai lucrat deja, o cale excelenta de a beneficia de comisionul pentru recomandare.

Planner-ul va va asista in crearea unui calendar al zilei in legatura cu rolurile si responsabilitatile locatiei. Daca, ceremonia religioasa are loc in locatie, wedding planner-ul o va include in calendar si o va coordona, dar daca, ceremonia are loc in alta parte, mirii trebuie sa se ocupe de acest lucru.

Coordonatorul locatiei este de obicei prezent in ziua nuntii si pleaca in general inaintea cinei, predand stafeta sefului de sala.

Lasă un răspuns