CONCEPTUL KARIN EVENTS

Nunta este un eveniment special, creat doar pentru tine, conform cu planurile si dorintele tale. Nunta inseamna organizare, dedicare, creativitate si atentie la detalii. Karin Events este o companie specializata in wedding planning, indragostita de evenimente personalizate. Scopul nostru este ca fiecare nunta sa fie perfecta pentru cuplul care o celebreaza dar si o adevarata expresie a elegantei si stilului lor.

Karin Events nu reprezinta doar o agentie specializata in organizare de nunti. Sutem o companie care isi dedica timpul si pasiunea crearii evenimentelor si a clipelor de neuitat. Oferim consultanta si consiliem o viitoare mireasa cum sa faca fata perioadei aglomerate dinainte de nunta, venind in intampinarea acesteia cu sfaturi utile si un know - how specializat al detaliilor organizatorice. Dar nu numai atat. Pentru ca nunta se construieste in jurul unui buget, vom fi ambasadorii evenimentului tau, echipa care are experienta si cunostintele necesare pentru a va ghida si a va ajuta sa faceti cele mai inspirate alegeri.

Pornind de la ideea pe care o aveti despre nunta, noi vom cauta si va vom propune cele mai potrivite locatii si cei mai potriviti furnizori: saloane cu rochii de mireasa, fotografi, cameramani, DJ, formatii, florarii, invitatii, cofetarii, etc.
Recomandarile noastre sunt bazate strict pe stilul, prioritatile si bugetul vostru. Voi veti alege furnizorii pe baza acestor recomandari, iar noi vom analiza si negocia contractele.

Nunta reprezinta primul eveniment oficial in care se oglindeste originalitatea si stilul cuplului nou format. De aceea, ne vom canaliza eforturile pentru a intelege si a transpune cat mai bine aceste lucruri intr-o petrecere unitara, care sa vi se potriveasca si care sa va reflecte personalitatea, astfel incat sa fie pe placul vostru si spre bucuria invitatilor.

Ziua nuntii este acea zi magica, dedicata tie si lui, iar coordonarea evenimentului de catre tine inseamna ca tu sa nu participi activ la momentele importante. Lasa aceasta sarcina in grija unui specialist, pentru a-ti ingadui sa te bucuri in voie de petrecerea ta. Vom planifica cu atentie fiecare detaliu si fiecare etapa a nuntii, iar in ziua cea mare vom fi alaturi de voi pe toata durata evenimentului, asigurandu-ne ca totul decurge conform planului. Iar in cazul unei situatii neprevazute, Kit-ul de urgenta pe care il avem cu noi peste tot, ne va scoate din orice incurcatura.

Echipa noastra

Karin Badea Pasiunea pentru nunti m-a ajutat dintotdeauna sa inteleg viitoarele mirese si sa le transpun dorintele in realitate. Pentru mine, atentia la detalii si perfectiunea sunt definitorii in organizarea unei nunti si pun mare pret pe calitatea serviciilor.
Ioana Tulea Fiecare culpu este diferit si fiecare nunta isi are specificul sau unic. Pentru mine, a intelege nevoile si dorintele mirilor este pe atat de important pe cat este organizarea petrecerii in sine.
Anca Ivan Nunta este un eveniment de o importanta majora si nu concep sa nu cunosc fiecare detaliu organizatoric. Pentru mine, coordonarea indeaproape a fiecarei etape tine de succesul efectiv al nuntii.

TESTIMONIALE

Precizia unui ceas elvețian! Pentru noi asta inseamna Karin Events! Karin stie ce, cum, unde si de ce. Iti multumim ca ne-ai fost alături in cea mai importanta zi din viata noastra si ca ai reușit din imposibil sa devină posibil! Wedding planner? Contactati-o cu toată încrederea pe Karin! Andra Alexoaie
Profesionalism si implicare personala din partea Karin Events si a colaboratorilor - acestea au fost ingredientele unei zile memorabile. Dincolo de fiecare detaliu pus la punct, ei au fost cei care m-au facut sa zambesc intreaga zi, uitand de orice grija. Prin colaborarea cu tine, Karin, ziua nuntii s-a dovedit a fi perfecta, o zi in care ne-am bucurat intr-adevar, unul de celalalt. Diana si Octavian Goga
De unde sa incep? Nu ne-am fi descurcat fara tine! Multumesc pentru efort, rabdare si intelegere, fara ajutorul tau nu ne-am fi incadrat in timp! Esti cea mai buna! Ai fost extrem de organizata si multumita tie nunta a decurs perfect. Din ce am auzit a fost un mare succes! Cristina Sava