SERVICII ORGANIZARI NUNTI

NOI VOM FACE DIN EVENIMENTUL VOSTRU UNUL REMARCABIL

Nuntile sunt pasiunea noastra si stim ce inseamna o mireasa fericita si nu doar o clienta multumita. Miresele noastre trebuie sa radieze, sa li se citeasca fericirea pe chip si sa fie private de orice grija sau moment neplacut. Daca si tu iti doresti sa fii o astfel de mireasa, ne-ar face placere sa ne auzim pentru o discutie ca intre prietene, ca sa cream impreuna, povestea nuntii tale. Vom fi mai mult decat incantate sa te ascultam, sa te consiliem si sa iti fim alaturi ca sa descoperim cum iti doresti sa arate nunta si sa te ajutam sa iti pui in practica fiecare dorinta cu privire la ziua cea mare.

Inca din anul 2010, echipa Karin Events a oferit servicii personalizate exceptionale si, cel mai important, nunti uimitoare! Organizarea nuntilor este cariera noastra full-time, nu un hobby.

In functie de nevoile voastre, planificam nunta de la inceput la final, coordonam ziua nuntii sau doar va sfatuim. Va ajutam sa dezvoltati tema aleasa si sa economisiti timp si bani.

Pentru noi cel mai important obiectiv este fericirea voastra. Wedding plannerii nostri lucreaza indeaproape cu voi, construind o relatie personala si profesionala chiar de la inceputul logodnei, fiindu-va alaturi pe tot parcursul organizarii nuntii. De la selectarea locatiilor si a furnizorilor, managementul bugetului, dezvoltarea temei si a decorului, gestionarea si supervizarea celor mai mici detalii si a evenimentului in sine, wedding plannerul este implicat in fiecare etapa a nuntii. Noi vom avea grija ca totul sa fie organizat creand un plan detaliat al evenimentului si asigurandu-ne ca totul decurge conform acestuia.

Wedding plannerul va organiza toate detaliile si va fi prezent la nunta pentru a coordona ceremonia si receptia si pentru a se asigura ca totul decurge conform planului. In ziua nuntii, wedding plannerul va fi cu voi de inainte de inceperea ceremoniei pana la finalul petrecerii.