CONSULTANTA

CONSULTANTA

Consultanta pe ora este o resursa minunata pentru cuplurile care au nevoie de ajutor sa inceapa planificarea sau au nevoie de ghidare de-a lungul procesului de organizare a nuntii.

Consultanta poate fi o singura intalnire sau un serviciu in curs de desfasurare. O sesiune normala dureaza 2 ore si include o consultatie telefonica inainte de intalnirea in persoana. Astfel, vom discuta telefonic despre domeniile in care aveti nevoie de ajutor, noi vom pregati toate informatiile de care aveti nevoie, urmand sa le discutam in detaliu atunci cand ne intalnim.

Puteti selecta oricate ore doriti si daca dupa ce v-am raspuns la toate intrebarile doriti sa alegeti serviciile noastre All inclusive de organizare a nuntii, consultanta va fi din partea casei!


Investitie: 90 € pentru prima ora de consultanta si 30 €/ora pentru orele suplimentare.
*Prima ora de consultanta include 2 ore de munca din partea noastra pentru a va putea oferi documentatia necesara la intalnire.

Pentru a afla mai multe informatii legate de preturi si serviciile pe care le oferim,
va invitam sa ne contactati pentru a stabili o prima intalnire gratuita.
Ne-ar face o deosebita placere sa va cunoastem personal si sa ne spuneti povestea voastra.

Daca nu va este la indemana sa ne intalnim personal, putem aranja o intalnire initiala prin intermediul Skype, Google+ sau telefonic.