PREZENTARE SERVICII NUNTI

PREZENTARE SERVICII NUNTI

In ziua de azi, cand totul se misca atat de repede si informatia ne invadeaza din toate partile, cea mai de pret resursa pe care o aveti este timpul vostru. Aveti mai mult decat suficiente informatii si optiuni disponibile. Ce va lipseste este o echipa care are experienta si cunostintele necesare pentru a va ghida si a va ajuta sa faceti cele mai inspirate alegeri.

Karin Events este agentia de wedding planning care va ajuta sa va bucurati cu adevarat de logodna voastra si sa aveti nunta visata, fiind alaturi de voi inca de la inceputul planificarii, pana la finalul nuntii.

Veti avea timp pentru voi doi astfel incat sa va bucurati cat mai mult de aceasta perioada, evitand stresul inutil si greseli costisitoare.
Fiecare cuplu are o imagine diferita despre ziua nuntii. Wedding planner-ii nostri au talentul si uneltele necesare pentru a transpune dorintele voastre in realitate, incadrandu-se in buget si ajutandu-va sa economisiti timp.

Nuntile sunt expertiza noastra, sunt profesia noastra. Am facut pregatirea, am cautat furnizori, am fost sa vedem locatiile si sunt sanse sa fi lucrat deja cu multi dintre ei. Lasati experienta si expertiza noastra sa lucreze in beneficiul vostru.

Pentru a afla mai multe informatii legate de preturi si serviciile pe care le oferim,
va invitam sa ne contactati pentru a stabili o prima intalnire gratuita.
Ne-ar face o deosebita placere sa va cunoastem personal si sa ne spuneti povestea voastra.

Daca nu va este la indemana sa ne intalnim personal, putem aranja o intalnire initiala prin intermediul Skype, Google+ sau telefonic.