Accesorii nunta

Cum sa iti alegi invitatiile de nunta

La fel ca si alegerea rochiei de mireasa perfecte, cautarea invitatiilor potrivite poate fi o adevarata bataie de cap. Nu uita ca prima impresie dureaza pentru totdeauna, dar si faptul ca invitatiile vor crea asteptari despre stilul si tema nuntii. Daca tii cont de toate aceste lucruri iti vei da seama cat de important este rolul pe care invitatiile il au in cea mai importanta zi a ta.
Fii atenta la detaliile de mai jos pentru ca sunt extrem de importante si te vor ajuta sa alegi invitatia de nunta potrivita pentru tine.

Tema nuntii
Inainte de a incepe sa alegi un stil de invitatie, ar trebui sa ai deja o idee despre care va fi tema evenimentului tau. Aceasta este ideea centrala in jurul careia va fi organizata nunta. Detaliile si culorile specifice temei alese trebuie sa se regaseasca in toate elementele nuntii. Dupa ce ai hotarat care o sa fie tema, asigura-te ca o sa achizitionezi intreaga gama de papetarie de nunta facuta in aceeasi tema. Sfatul meu este sa imbini preferintele, dorintele si pasiunile tale si ale viitorului tau sot, astfel incat rezultatul final sa fie unic si sa vi se potriveasca perfect.

Tema marina

Pachet de nunta Beach Wedding Boarding Pass

Tema film

Pachet de nunta Cinema

Tema Paris

Pachet de nunta cu model floral Je t'aime

Stilul nuntii
Dupa ce te-ai decis asupra temei nuntii trebuie sa alegi si stilul. Alegerea unui stil este modalitatea prin care poti transpune o tema aleasa in mai multe feluri. De exemplu, daca ti-ai ales tema nuntii ca fiind Parisul, atunci iti poti organiza o nunta fie in stil elegant, fie vintage sau shabby-chic. Indiferent ca alegi un stil clasic, elegant, glamour, modern, shabby-chic, rustic sau vintage, nu uita ca aceste stiluri joaca un rol important in organizarea evenimentului, dar si in alegerea invitatiilor. Alege-l pe cel care este potrivit pentru voi si creaza o atmosfera inedita pentru tine si cei dragi. Asigura-te ca insereazi detalii specifice stilului dorit pe invitatiile de nunta si vei obtine cu siguranta un efect wow.

Invitatie vintage

Invitatie bilet de tren vintage

Invitatie eleganta

Invitatie de nunta Soft Damask

Invitatie romantica

Invitatie de nunta Poveste de iubire

Invitatie rustica

Invitatie de nunta vintage - Flowers Bloom

Restul accesoriilor
Nunta trebuie sa fie un tot unitar. Tocmai din acest motiv iti recomand sa concepi intreaga gama a papetariei de nunta in functie de modelul invitatiei pe care l-ai ales. Design-ul invitatiei trebuie sa se regaseasca si in marturii, carduri de confirmare, plicuri de bani, meniuri, place card-uri sau numere de masa. Motiv pentru care este extrem de important sa alegi invitatia potrivita. Aceste accesorii vor aduce o nota de unicitate evenimentului daca sunt alese conform temei si stilului stabilite initial.

Pachet de nunta Hollywood

Papetarie completa pentru nunta - invitatii si accesorii Hollywood

Tipul de carton
Ofera invitatii de calitate! Acest aspect va fi considerat un semn de respect de catre invitatii tai. Diferenta dintre o invitatie comuna si una spectaculoasa este cartonul din care acestea sunt confectionate. Te asigur ca un carton de cea mai buna calitate, cum este cel sidefat sau perlat va schimba total design-ul invitatiei si va scoate in evidenta detalii care pe un carton normal nu se vor observa. De asemenea, este bine sa cunosti ca un carton bun trebuie sa contina un minim de 200gr/mp.

Carton kraft

Invitatie din carton kraft

Carton mat

invitatie_de_nunta_povestea_noastra_237499

Carton sidefat

invitatie_de_nunta_flower_warm_237599

Carton perlat

K102

Textul de pe invitatie
In timp ce alegi culorile si modelul, nu uita de text si de informartiile pe care le oferi. Pana la urma, acesta este scopul principal pentru care trimiti invitatiile. Textul trebuie sa fie in ton cu tema si stilul nuntii si, nu in ultimul rand, sa va reprezinte. De preferat ar fi sa nu alegi un text greoi si lung pentru ca acest lucru va reduce din lizibilitate si cu siguranta va strica frumusetea invitatiei. Inainte de a aproba tiparirea invitatiilor mai verifica inca o data corectitudinea textului.

Invitatie Par Avion

Invitatie de nunta Par Avion

Invitatie Cinema

invitatie_de_nunta_cinema_237535

Invitatie Povestea noastra

invitatie_de_nunta_povestea_noastra_237472

Unicitatea design-ului
Chiar si invitatiile pot starni admiratie, iar cele mai apreciate sunt cu siguranta cele care au un design unic. Un alt motiv pentru care ar trebui sa alegi o asttfel de invitatie este faptul ca o poti crea exact asa cum iti doresti. Astfel vei putea integra tema, stilul si orice detaliu intr-o invitatie cu stil, fabuloasa si originala.

Invitatie Love Bicycles

Invitatie de nunta Love Bicycles

Invitatie Ticket to London

Invitatie de nunta Ticket to London

Invitatie ciocolata Bicycle Fun

Invitatie de nunta cutie cu ciocolata - Bicycle Fun

Invitatie Boarding Pass Cruise

invitatie_de_nunta_boarding_pass_cruise_237580

Sursa foto: ForeverAfter.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *