Idei de nunta

Nunta cu tema Floarea-soarelui

Floarea soarelui este una dintre florile care simbolizeaza fericirea si longevitatea si pe care toata lumea o iubeste. Fie ca ne aduce aminte de verile insorite, fie ca pur si simplu umple de culoare orice aranjament, floarea soarelui este o alegere perfecta de tematica pentru nunta, o tematica ce imbina cu succes rusticul si eleganta. Vremea frumoasa, soarele care incalzeste usor si florile mari ale soarelui sunt elemente ce iti vor transforma nunta intr-o petrecere memorabila.

Nunta cu tema floarea soarelui

Decorul

Decorul este elementul cel mai vizibil al nuntii deoarece acesta iese in evidenta inca de cand invitatii pasesc in locatie. Tocmai de aceea toate accesoriile trebuie alese cu grija si puse exact in locul potrivit. Pentru un decor usor rustic, nu ai nevoie decat de multa imaginatie si cateva obiecte.

Idei decor pentru o nunta cu tema floarea-soarelui

Imbraca spatarele scaunelor sau arcada cu panza de sac si adauga cateva flori ale soarelui si vei obtine un decor chic. Nu uita ca frumusetea vine din simplitate. Aranjamentele de pe mese pot fi create doar cu ajutorul unor flori, sticle sau borcane.

Idei decor pentru o nunta cu tema floarea soarelui

Idei decor pentru o nunta cu tema floarea soarelui

Buchetul de mireasa

Buchetul de mireasa este un accesoriu ce va fi admirat pe intreg parcursul nuntii. Poti opta pentru un buchet creat doar din floarea-soarelui sau le poti combina cu flori albe, rosii sau portocalii. Trebuie sa tii cont doar de faptul ca acesta trebuie sa se potriveasca cu stilul rochiei de mireasa, dar si cu intreg decorul.

Idei buchet de mireasa pentru o nunta cu tema floarea soarelui

Idei de buchet de mireasa pentru o nunta cu tema floarea soarelui

Tortul si candy bar-ul

Tortul decorat cu floarea-soarelui va fi cu siguranta unul vesel si romantic. Indiferent de forma sau modelul acestuia, florile galbene il vor transforma intr-o creatie unica. In functie de stilul nuntii, poti opta pentru un tort elegant cu nuante de albastru sau unul rustic.

Modele tort pentro nunta cu tema floarea soarelui

Modele tort pentro nunta cu tema floarea soarelui

Candy bar-ul va fi ca un adevarat lan de floarea-soarelui. Acesta intregeste decorul si pe langa faptul ca este creat din delicioase dulciuri arata si foarte bine.

Candy bar pentru o nunta cu tema floarea soarelui

Rochia de mireasa

Rochia de mireasa trebuie aleasa in asa fel incat sa te simti cea mai frumoasa femeie. Pentru acest stil de nunta sunt potrivite rochiile care urmeaza linia corpului, precum cele sirena sau A-Line. Iar dantela este materialul care nu trebuie sa lipseasca de la o astfel de creatie. Indiferent de modelul ales, nu uita ca detaliile sunt cele care o vor scoate in evidenta.

Modele rochii de mireasa pentru o nunta cu tema floarea soarelui

Modele rochii de mireasa pentru o nunta cu tema floarea soarelui

Domnisoarele de onoare

Pentru domnisoarele de onoare poti alege ce culori vrei tu, bineinteles tinand cont si de culorile predominante ale nuntii tale. Le vei incadra usor in acest tablou de vara cu niste buchete de floarea-soarelui. Acestea vor completa frumos orice tinuta ai alege.

Idei de rochii domnisoare de onoare pentru o nunta cu tema floarea soarelui

Mirele

Chiar daca mirele poate sa poarte ce costum isi doreste, acesta trebuie sa se asorteze cu tine. In functie de rochia ta, poate opta pentru un costum in culori deschise, precum cremul, bejul sau griul si confectionat din materiale subtiri si lejere, precum inul. Cocarda insa trebuie sa fie neaparat din floarea-soarelui.

Tinute mirea pentru o nunta cu tema floarea soarelui

Tinute mirea pentru o nunta cu tema floarea soarelui

Sursa foto: Pinterest

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *