Organizarea nuntii

Cum sa alegi tema nuntii

4e509c3e48287d34e2b044b071dd5f31

Experienta in organizarea nuntilor ma ajuta sa-mi dau seama ca alegerea unei teme a nuntii nu este chiar atat de usoara. Iti doresti sa ai unicitate, atractivitate, dinamism si spectaculozitate.  Alegandu-ti tema potrivita pentru nunta vei obtine o petrecere care-ti va reflecta personalitatea. Tema poate fi exprimata atat de detaliile vizibile cat si de atmosfera transmisa. Toate acestea iti vor crea o nunta unica si memorabila.

Alegerea unei teme te va ajuta sa stabilesti mai usor design-ul si sa obtii o ambianta unitara si placuta. Tema nuntii poate fi complexa sau subtila, dar oricum ar fi, aceasta trebuie sa reflecte stilul tau. Gasirea unei teme perfecte poate fi la fel de dificila ca si alegerea rochiei de mireasa, dar te voi ajuta cu cateva sfaturi pretioase care iti vor facilita luarea acestei decizii.

Cred ca cea mai usoara metoda de a gasi tema perfecta pentru nunta este brainstorming-ul. Ia o foaie de hartie si scrie toate cuvintele care-ti vin in minte legate de anumite subiecte (pe care le voi detalia mai jos). Il poti implica si pe viitorul tau sot in acest proces sau il poti face doar tu singura. Oricum ar fi, nu uita ca poate sa fie si un joc amuzant si relaxant. Pana la urma, nunta este despre fericire, zambete, bucurii si nu despre stres sau nervi.  Cele mai importante lucruri la care te poti gandi sunt:

  • Cum v-ati cunoscut: Locul in care v-ati vazut pentru prima data ar putea fi o posibila tema. Aceasta v-ar recrea emotia primei intalniri si veti impartasi acest sentiment si cu cei dragi.
Processed with VSCOcam with m5 preset
  • Hobby-uri: Lucrurile pe care le impartasiti si de care va bucurati amandoi. Calatoriile, sportul, jocurile sau orice altceva va place ca si cuplu.
0813ab836386bbf92bda9ab3fb7f6b0a
  • Preferinte: Daca aveti preferinte diferite le puteti integra cu putina ingeniozitate intr-o singura tema. Arta, cartile, muzica sau filmele se pot transpune in teme inedite si spectaculoase.
75a7040e0f1f8f1a3f14611c3727e25e

Gandeste-te la absolut toate lucrurile care iti fac placere si care sunt speciale pentru tine, la locurile in care ai calatorit sau in care iti doresti sa calatoresti. Cum am spus si mai sus, tema poate fi generala, ca de exemplu o nunta cu tema Grecia sau una foarte specifica, precum o tema inspirata din cartea sau filmul favorit.

Dupa ce ai ales tema, asigura-te ca o poti descrie in cel mai clar mod posibil si cei care te vor ajuta in organizarea nuntii vor intelege din prima care este dorinta ta si ce vrei sa obtii. Astfel vei evita neintelegerile ce se vor transforma ulterior in dezamagire.

Sunt o multitudine de teme de nunta din care poti alege sau ti-o poti crea pe a ta. Cele mai populare sunt:

Tema marina

bf94630b4fcadf96c79dc3c87ec6c40a

Tema Paris

numar-turnul-eiffel

Tema flori de cires

Decor pentru o nunta cu tema flori de cires

Tema fluturi

Contact Marketing/ Press Office: 01202 596100

Tema travel

nunta_cu_tematica_travel_294

Tema sportiva

f745f1b95722d6f1b5048a4b44c11e42

Tema anotimpului preferat sau cel in care iti faci nunta

page

Tema film

invitatie_de_nunta_cinema_237557

In concluzie, distreaza-te in timp ce iti faci planuri si idei fara sa iti faci prea multe griji. Sa fii sigura ca atunci cand tema potrivita iti va veni in minte, vei sti cu siguranta! Bucura-te de intreg procesul de planificare a nuntii! Pana la urma si asta este un moment unic si trebuie transformat intr-o amintire frumoasa!

Sursa foto: ForeverAfter.ro, Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *