Cum arata nunta unui wedding planner

Majoritatea mirilor cu care am lucrat s-au intrebat mereu cum va arata nunta mea. Ce tema o sa aleg? Ce culori? Sotul meu a facut aceasta alegere una foarte usoara pentru mine: a organizat o excursie surpriza la Paris, unde, in fata turnului Eiffel frumos luminat, m-a cerut de sotie! Pentru mine, a fost cererea in casatorie perfecta!

Deci ce alta tema am fi putut alege?: Parisul de care ne-am indragostit iremediabil amandoi (si unde ne-am promis ca vom reveni in fiecare an – iar pana acum ne-am tinut de promisiune).

Tema a fost integrata in fiecare detaliu al nuntii: am inceput cu save the date-urile iar apoi invitatiile, place-cardurile si meniurile imprimate cu locurile noastre preferate din Paris. La intrarea in locatie am avut un photo corner cu un panou imens cu turnul Eiffel. Numerele de masa au fost in forma numerelor de strazi din Paris, cu locurile noastre preferate din Paris – bineinteles ca masa noastra a avut numarul 20 (data nuntii) si numele Tour Eiffel. Tema a fost integrata si in marturii dar si in muzica, culminand cu intrarea tortului pe melodia Can-Can (moment foarte special si apreciat de catre invitati).

Nunta Karin si Ciprian

 

Desi stiam cat de repede trece ziua, nu ma asteptam sa treaca atat de repede. Dar cel mai important este ca am ramas cu amintirea unei nunti exact asa cum mi-o doream, organizata impecabil (desi nu am coordonat eu evenimentul in sine, ci asistenta mea Elena), despre care si acum invitatii vorbesc cu mare drag! Sunt mandra ca am reusit sa impresionez chiar si invitatii carcotasi, care au plecat spunand „Asa nunta mai rar!” :).

Data: 20 iulie 2013
Wedding planning: Karin Events
Locatia: Militari Residence Ballroom, Sala Paris
Decoratiuni: SaveTheDate.ro
Aranjamente florale: Alina Grigore
Rochie: Rosa Clara
Verighete: Coriolan
Foto: David Postatny Photography
Video: Cristi Dinu
Muzica populara: Lorenna
Cvartet: Cvartetul Arpeggione

Lasă un răspuns