NUNTA CU TEMATICA TRAVEL


Tema Travel este una dintre cele mai iubite teme de nunta pe buna dreptate. Este o tema versatila, care permite extrem de multe abordari si care este perfecta pentru un cuplu pasionat de calatorii asa cum sunt Ana si Tiberiu! Desi nunta a avut loc toamna, mirii si-au dorit si au ales culori vii, care ne-au ajutat sa avem o atmosfera deosebita, plina de viata: galben, alb, turcoaz.

Tema a fost integrata in special cu ajutorul papetariei: am inceput cu invitatiile si am continuat cu papetaria pentru eveniment. Fiecare masa a fost una dintre destinatiile in care mirii au calatorit iar numerele de masa au avut fiecare simbolul reprezentativ al acelei destinatii si o poza cu mirii din acea locatie. Simbolul destinatiei a fost folosit si pe meniuri, motiv pentru care am avut meniuri diferite pentru fiecare masa.


Candybar-ul delicios si foarte apreciat a fost realizat de catre Grace Couture Cakes, papetaria care ne-a ajutat sa transpunem foarte frumos tema nuntii a fost realizata de catre ForeverAfter.ro, iar aranjamentele florale de catre Alina Maftei de la FlorAli. Atmosfera extraordinara a fost realizata de catre trupa The Colours, de care noi ne-am indragostit!


Pentru fotografiile superbe ii multumim lui Theo Manusaride iar pentru filmare lui Cristi Dinu.