Nunta medievala la Castelul Bran


Nunta lui Sijin si Paul de la Castelul Bran a fost o nunta cu totul altfel. Sijin este mireasa care a pus cel mai mare accent pe detalii de pana acum, lucru care pe noi ne-a incantat extraordinar de tare, pentru ca astfel am avut ocazia sa cream o poveste in adevaratul sens al cuvantului, iar invitatii sa se simta ca la veritabil eveniment regal. Tema evenimentului a fost nunta medievala la castel, iar mireasa noastra a fost o veritabila printesa razboinica!


A fost o nunta in care s-au intalnit trei culturi pentru ca au fost invitati din Romania, China si Anglia. Din acest motiv mireasa si-a dorit ca lucrurile sa se intample altfel decat suntem noi obisnuiti. Cununia religioasa a avut loc conform obiceiurilor chinezesti dimineata, iar mireasa a sosit la biserica asa cum ar fi facut-o o printesa razboinica si anume calare! Seara a inceput cu doua ore de fine dining cu wine pairing pentru fiecare dintre cele 6 feluri de mancare, iar apoi toata lumea s-a pus pe distractie.


Intampinarea invitatilor in castel a fost inedita, iar noua ne-a placut enorm: in curte invitatii erau intampinati de muzica de opera, cantata live de o foarte talentata soprana, acompaniata de pian. Felul in care se auzeau in curtea castelului ne-a ramas si acum in minte!


Elementele de decor (care au fost extrem de multe) au fost achizitionate atat din Romania cat si din Anglia. Fantana cu vin rosu a calatorit din Londra, impreuna cu aproape 2000 de lumanari electrice care au fost aranjate in tot castelul. Iar florile minunate realizate de incredibila Andreea Banita - Maitre Fleuriste, au completat perfect tabloul unei nunti de poveste!


Mancarea excelenta a fost realizata de catre Casa Terra, iar tortul (absolut inedit!) si Candybar-ul de catre cofetaria Deliciile Kronstadt din Brasov, iar cocktail-urile delicioase alese de catre mireasa au fost realizate de catre Mojito Agency.


Cele doua look-uri deosebite ale miresei au fost realizate de catre Tania Cozma si Alex Claudiu Sarghe. Superbele fotografii au fost realizate de catre 602 Photography, iar filmarea a fost realizata de catre On Wedding.


Vreau sa le multumesc tuturor celor implicati in acest eveniment pentru ca profesionalismul, dedicarea si pasiunea lor au facut diferenta!