Nunta cu tematica Paris

 

Pentru multe mirese, Parisul este orasul indragostitilor si nu degeaba foarte multe cereri in casatorie au loc in acest oras de vis. De asemenea, Parisul este si una din cele mai populare teme de nunta in randul viitoarelor mirese. Cand te gandesti la tema “Paris”, primul cuvant care iti vine in minte este: ”romantismul”. Dar nu doar atat!

 

Majoritatea mirilor cu care am lucrat s-au intrebat mereu cum va arata nunta mea. Ce tema o sa aleg? Ce culori? Sotul meu a facut aceasta alegere una foarte usoara pentru mine: a organizat o excursie surpriza la Paris, unde, in fata turnului Eiffel frumos luminat, m-a cerut de sotie! Pentru mine, a fost cererea in casatorie perfecta!

Deci ce alta tema am fi putut alege? Parisul de care ne-am indragostit iremediabil amandoi (si unde ne-am promis ca vom reveni in fiecare an – iar pana acum ne-am tinut de promisiune).


Tema a fost integrata in fiecare detaliu al nuntii: am inceput cu save the date-urile iar apoi invitatiile, place-cardurile si meniurile imprimate cu locurile noastre preferate din Paris. La intrarea in locatie am avut un photo corner cu un panou imens cu turnul Eiffel. Numerele de masa au fost in forma numerelor de strazi din Paris, cu locurile noastre preferate din Paris – bineinteles ca masa noastra a avut numarul 20 (data nuntii) si numele Tour Eiffel. Tema a fost integrata si in marturii dar si in muzica, culminand cu intrarea tortului pe melodia Can-Can (moment foarte special si apreciat de catre invitati).

 

Pentru fotografii ii multumim echipei David Postatny, iar pentru filmare lui Cristi Dinu.

 

Nuntile sunt pasiunea noastra si stim ce inseamna o mireasa fericita si nu doar o clienta multumita. Ne dorim ca miresele noastre sa radieze, sa li se citeasca fericirea pe chip si sa fie private de orice grija sau moment neplacut. Daca si tu iti doresti sa fii o astfel de mireasa, ne-ar face placere sa ne auzim pentru o discutie ca intre prietene, ca sa cream impreuna povestea nuntii tale. Vom fi mai mult decat incantate sa te ascultam, sa te consiliem si sa descoperim cum iti doresti sa arate nunta voastra. Rolul nostru este sa va ghidam si sa transformam in realitate viziunea pe care o aveti despre nunta voastra.


Pentru a afla mai multe informatii legate de preturi si serviciile pe care le oferim,
va invitam sa ne contactati pentru a stabili o prima intalnire gratuita.
Ne-ar face o deosebita placere sa va cunoastem si sa ne spuneti povestea voastra.

Intalnirea initiala va avea loc virtual, prin intermediul Zoom, WhatsApp, Google+ sau telefonic.