Idei de nunta

Geode Cake – noul trend in materie de torturi de nunta

Inca nu ti-ai ales tortul de nunta, iar cea mai mare problema a ta este ca majoritatea arata cam la fel? Ei bine, te poti considera norocoasa pentru ca poti fii printre primele miresici care se bucura de noul trend in ceea ce priveste torturile de nunta.

Poti spune „adio” clasicelor torturi si „bun-venit” tortului geode. Aceste torturi sunt considerate o adevarata opera de arta! Daca te numeri printre miresele care vor ceva deosebit si iti place acest trend, nu trebuie decat sa iti alegi piatra pretioasa preferata, iar cofetarul o va transpune intr-un delicios tort geode. Roca ce se vede in interiorul tortului sau doar pe marginile acestuia este comestibila. Este facuta din cristale de zahar granulat si zahar brut, asamblata cu ciocolata. Tortul este acoperit cu fondant.

Acest trend a pornit de la tortul unui renumit cofetar. Aceasta s-a inspirat dintr-un ametist si a creat urmatorul tort:

amethyst-geode-wedding-cake-trend-46

Torturile geode pot fi facute intr-o mare varietate de culori si forme. Ai nevoie doar de putina imaginatie si inspiratie. Mai jos iti prezentam unele dintre cele mai frumose torturi ale acestui trend.

1
2
3
4

Chiar si candy bar-ul poate fi personalizat in aceeasi tendinta cu tortul.

5
6

Torturile pe care ti le-am prezentat sunt cu totul altceva: sunt inedite, delicioase si vor atrage cu siguranta privirile tuturor invitatilor. Daca esti o mireasa curajoasa, care isi doreste o nunta in trend, atunci alege un astfel de tort!

Sursa foto: Pinterest

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *