Accesorii nunta,  Idei de nunta,  Invitatii nunta,  Marturii nunta,  Teme de nunta

Motivul candelabrului la nunta

Ce femeie nu a visat macar o data sa fie printesa? Ne amintim cu drag de povestile in care erau descrise frumoasele rochii de bal din palatele de clestar sau salile deosebit de elegante, decorate cu candelabre impunatoare. O nunta organizata intr-un cadru regal, precum ball room-urile sau salile unor palate, are nevoie de o piesa decorativa ce se preteaza unei astfel de atmosfere somptuase. Candelabrul, o decoratiune cu multa personalitate, care denota eleganta si rafinament, ar putea fi chiar aceasta piesa distinctiva, motivul central al unei nunti in stil imperial.

Daca visezi la o astfel de nunta este foarte important sa incepi cu detaliile care anunta atmosfera petrecerii tale si anume invitatiile. Nu uita si de restul accesoriilor care trebuie sa fie in acelasi ton cu invitatiile pentru a se incadra perfect in decor.

Paleta cromatica pentru o nunta in stil imperial poate fi oricare dar, ca si reper, la nuntile de acest gen de odinioara domneau culorile puternice si intense, dar nu tipatoare, precum rosul, verdele, albastrul si movul regal.

Invitatiile si accesoriile

Invitatiile trebuie sa fie foarte elegante. Pentru a da o nota luxurianta, acestea ar putea fi confectionate dintr-un carton sidefat sau perlat si accesorizate cu funde bogate din satin. Insertiile aurii si motivele decorative florale sau arhitecturale discrete vor pastra acea nota eleganta si subtila sobrietate impuse de o astfel de tema. Plicurile de bani, meniurile, marturiile sau numerele de masa vor fi continuarea a ceea ce au anuntat invitatiile, de aceea ele trebuie sa pastreze aceeasi cromatica si acelasi stil.

Pentru a asigura atmosfera imperiala pe care visezi sa o ai la nunta, iti recomandam motivul candelabrului infatisat intr-un set ce contine invitatia si accesoriile ei. Intr-o combinatie cromatica discreta de alb sidefat si verde, cu modele florale elegante, candelabre si funde satinate, setul Elegant Chandelier se potriveste de minune unei nunti cu iz princiar!

Elegant Chandelier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *