Idei de nunta,  Organizarea nuntii

Radiant Orchid – culoarea nuntilor din 2014

La finalul anului trecut, Pantone Color Institute a anuntat culoarea anului 2014, Radiant orchid, culoare care dicteaza tendintele globale in materie de moda, design si decoratiuni. Iar parerea noastra este ca aceasta culoare se integreaza perfect in ideea de eveniment extraordinar, care iti ramane intiparit in minte, asemenea unui etalon.

Culoarea anului a fost intotdeauna nu doar o tendinta de moment, ci o reflexie a ceea ce oamenii doreau sa vada, fiind menita sa exprime vibe-ul social, la nivel global.

Captivanta nuanta Radiant orchid este o combinatie vibranta de fuchsia, mov si roz, o culoare plina de viata, perfecta pentru cel mai important eveniment din viata voastra. O culoare cu personalitate, Radiant orchid este alegerea potrivita pentru o nunta eleganta, impecabil organizata, fiind o culoare care ne inspira cele mai puternice emotii.

Dupa cum o spune si numele ei, Radiant orchid ofera un plus de stralucire evenimentului. Se poate alege fie ca si culoare dominanta, fie in combinatie cu alte culori pastelate. Oricare dintre cele doua optiuni va fi una reusita.

Pentru un plus de inspiratie v-am pregatit o multitudine de idei de integrare a culorii anului in nunta voastra:

1. Aranjamente florale si buchete de mireasa

2. Candybar

3. Vestimentaria domnisoarelor sau cavalerilor de onoare

4. Invitatii de nunta, meniuri, lista de invitati

5. Marturii

6. Pantofi de mireasa

7. Tortul miresei

8. Decor locatie

Surse foto: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *