Wedding planning

Cum a fost la workshop-ul de nunta SaveTheDate.ro

Sambata a avut loc primul workshop de nunta organizat de SaveTheDate.ro: Reteta unei nunti reusite. Workshop-ul a avut loc la Athenee Palace Hilton in Bucuresti si a fost un real succes! Timp de 6 ore am vorbit cu viitoarele mirese si viitorilor miri (da, am avut si viitori miri la workshop!) despre ce e important sa stie pentru a reusi sa isi organizeze o nunta reusita.

Cand spun nunta reusita ma refer la o nunta care sa fie asa cum si-o doresc mirii si in care personalitatea si pasiunile acestora sa fie integrate cu succes. Dupa cum le-am spus si mireselor de la workshop, nuntile memorabile sunt cele care in care mirii isi pun o amprenta personala. Dar la fel de important pe cum e sa alegi tema nuntii si sa o integrezi corect, e sa stii cum sa iti organizezi si sa iti respecti bugetul, dar si ce greseli sa eviti in organizarea nuntii.

Asa ca le-am povestit viitoarelor mirese despre cum sa aleaga cei mai potriviti furnizorii pentru nunta lor si cum sa negocieze cu ei, astfel incat sa evite greseli costisitoare si situatii neplacute.

M-am bucurat sa vad cat de incantate au fost miresele de eveniment si mai ales cat de mult au apreciat faptul ca in urma workshop-ului au aflat multe informatii la care nici nu s-ar fi gandit dar care o sa le ajute in organizarea cu succes a nuntii lor!

Mai jos puteti vedea cateva imagini reprezentative de la workshop:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *