Workshop SaveTheDate.ro: Reteta unei nunti reusite
Organizarea nuntii

Workshop de nunta by SaveTheDate.ro: Reteta unei nunti reusite

Se spune ca fiecare femeie are un secret bine pastrat in adancul sufletului: a visat macar o data la cum ar arata ziua nuntii ei: emotiile, aranjamentele florale, invitatiile, amenajarea locatiei si, nu in ultimul rand, rochia perfecta. Asa ca, impreuna cu SaveTheDate.ro, una dintre cele mai inovatoare platforme online de organizare a nuntii, va invit pe voi, domnisoarele care va pregatiti de cel mai important eveniment al vietii voastre, nunta mult visata, la un workshop interactiv pe tema “Reteta unei nunti reusite”.

Evenimentul, care va avea loc sambata, 31 Mai, de la ora 10:30, la Athenee Palace Hilton (Str. Episcopiei, Nr. 1-3), este dedicat viitoarelor mirese si propune o imagine simpla si clara asupra procesului anevoios de wedding planning, pentru ca participantele sa invete sa isi organizeze nunta mult dorita, cat ar zice “Da”.

Impreuna cu invitatii nostri, va vom impartasi cele mai utile informatii despre cum se organizeaza o nunta fara cusur. Veti afla diferite detalii de planificare cat si pretioase “tips & tricks”,  cum ar fi negocierea cu furnizorii, ce trebuie evitat in ziua nuntii, ce trebuie sa contina defasuratorul evenimentului, cum se pot economisi bani din bugetul de nunta si multe alte aspecte imprevizibile de care trebuie sa tina cont o mireasa.

Va invit sa va inregistrati la workshop pe http://www.savethedate.ro/workshop-nunta-savethedate.html. Taxa de participare este 250 RON, in care sunt incluse bauturi si gustari delicioase pe toata durata evenimentului. Iar pentru acelea dintre voi care sunt membrii ai portalului SaveTheDate.ro, am o veste buna: beneficiati de o reducere de 50% pentru inscrierea la eveniment.

Va astept cu drag!

Parteneri: SaveTheDate.ro, Athenee Palace Hilton,

Marionnaud, Make-up Studio, Grace Couture Cakes, PrettyDeco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *