DESPRE KARIN

Sunt o persoana care se bucura de viata si iubeste sa cunoasca oameni si povestile lor. Intentionez ca in fiecare zi sa fiu mai buna decat am fost ieri, motiv pentru care sunt foarte atenta sa invat din fiecare intamplare. Pun pasiune in tot ce fac si reusesc mereu sa realizez ce imi propun pentru ca nu las nimic sa-mi stea in cale.

CINE SUNT


Sunt o persoana care se bucura de viata si iubeste sa cunoasca oameni si povestile lor. Intentionez ca in fiecare zi sa fiu mai buna decat am fost ieri, motiv pentru care sunt foarte atenta sa invat din fiecare intamplare. Pun pasiune in tot ce fac si reusesc mereu sa realizez ce imi propun pentru ca nu las nimic sa-mi stea in cale.


Nu sunt adepta "lasa ca merge si asa" si fac tot ce imi sta in putere sa schimb lucrurile pentru ca sunt o perfectionista care nu se opreste pana cand nu e totul exact asa cum ar trebui.

Pentru mine nuntile sunt o pasiune iar cea mai mare satisfactie o am atunci cand vad zambetul mirilor la finalul serii si stiu ca sunt incantati de cum a iesit nunta lor. Acel moment este motivul pentru iubesc aceasta meserie!

 

Atunci cand ma implic in organizarea unei nuntii, o fac din tot sufletul, ca si cum acea nunta este a mea! Fac tot ce imi sta in putere sa ma asigur ca mirii vor avea nunta pe care si-o doresc, dar in acelasi timp, sunt si persoana care le spune daca ceea ce vor nu e posibil sau nu e potrivit pentru viziunea generala.

 

Ma reprezinta nuntile simple si elegante, cu accent pe detalii dar mi-a placut mereu sa organizez nunti iesite din comun.

M-am indragostit de nuntile in deplasare (destination weddings) si ma bucur ca am avut ocazia de a organiza nunti in unele dintre cele mai frumoase locatii din tara: Castelul Bran, Cazino Sinaia, pe malul marii, in Delta Dunarii si imi doresc din ce in ce mai multe astfel de evenimente, in locatii deosebite.


Cel mai mult mi-a placut sa organizez o nunta in Toscana, care insa s-a mutat in ultimul moment la Castelul Bran, motiv pentru care astept cu nerabdare momentul cand o sa am din nou aceasta oportunitate.


Am luat contact cu lumea nuntilor inca din copilarie, pentru ca parintii mei se ocupau cu organizarea de evenimente, iar inca de la 13-14 ani am inceput sa ma implic si sa ii ajut pentru ca eram pur si simplu fascinata de acest domeniu.


In 2010 am inceput proiectul Karin Events cu dorinta de a face lucrurile altfel. Tot din acest motiv si pentru ca mi-am dorit sa fiu cea mai buna in ceea ce fac, am facut cursul pentru certificarea internationala.

   

  IN CE CRED

  • Cred ca pentru miri nunta este cel mai important eveniment din viata lor si ca fiecare furnizor in parte ar trebui sa ii acorde aceeasi importanta.
  • Cred ca detaliile fac diferenta si ca doar investind in micile detalii puteti avea o nunta deosebita, personalizata.
  • Cred ca un element foarte important este chimia si ca toti furnizorii ar trebui alesi nu doar bazat pe experienta si pret ci si pe chimie.
  • Cred ca nunta este a mirilor si despre miri si nici un alt invitat nu ar trebui sa aiba un cuvant de spus in deciziile pe care acestia le iau.
  • Cred ca nuntile care raman in amintirea invitatilor sunt cele care au fost facute din suflet, pentru sufletul mirilor, cu atentie la detalii.
  • Cred ca tine de fiecare dintre noi sa spunem adevarurile incomode pentru ca numai asa le oferim celorlalti posibilitatea de a lua decizii informate.
  • Cred ca fiecare dintre noi trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru deciziile luate, in loc sa dea vina pe cei din jur. Doar atunci putem invata din greseli si vom transforma esecurile in succes.
  • Cred ca lucrurile se intampla asa cum este cel mai bine pentru noi si ca tine de fiecare din noi sa “let go” atunci cand lucrurile nu se intampla asa cum ne-am asteptat si sa ne bucuram de ele asa cum au venit.
  • Cred ca comunicarea este cea mai importanta in relationarea cu ceilalti si ca orice se poate rezolva prin comunicare sincera si deschisa