COORDONAREA ZILEI NUNTII

Pachetul se adreseaza mirilor care isi organizeaza singuri nunta, dar vor sa se bucure de ziua nuntii, fara stres, si sa lase coordonarea pe mainile unui specialist, care se va asigura ca totul iese conform planului si rezolva orice ar aparea.

Fiecare cuplu vrea sa aiba o nunta perfecta, dar de cele mai multe ori ziua nuntii este plina de griji si stres. Chiar daca ati planificat perfect nunta, tot raman foarte multe detalii de care trebuie sa va ocupati in ziua nuntii, dar de care nu veti avea timp. Ca sa evitati situatia in care fiecare furnizor sa va intrebe ce si cum sa faca, sa nu stati stresati la biserica pentru ca nu sunteti siguri ca la restaurant lucrurile decurg conform planului si ca toti furnizorii si-au terminat treaba, sa nu trebuiasca sa va intrebati ce sa faceti la aparitia unor invitati neasteptati si alte crize, aveti nevoie de un wedding planner profesionist care sa se ocupe de toate aceste detalii.

 

Wedding planner-ul nostru va lucra impreuna cu voi in ultima luna inaintea nuntii pentru a finaliza toate detaliile si pentru a se asigura ca ziua va decurge conform planului.

 

In saptamana nuntii ne vom ocupa sa organizam ziua in cel mai mic detaliu si sa coordonam toti furnizorii implicati astfel incat sa ne asiguram ca in ziua nuntii fiecare furnizor stie foarte clar ce are de facut si cand. Singurul lucru pe care voi il aveti de facut in saptamana nuntii este aranjarea invitatilor la mese. De toate celelalte detalii ne ocupam noi!

 

Vom fi impreuna cu voi de la inceputul zilei pana la final, avand grija de fiecare detaliu precum organizarea activitatilor, livrari, logistica si furnizori. Voi si familiile voastre veti putea sa va relaxati si sa va bucurati cu adevarat de fiecare moment al nuntii, stiind ca un wedding planner experimentat este cu voi la fiecare pas. Schimbari de ultim moment si situatii neprevazute vor fi rezolvate discret, in timp ce ziua voastra se desfasoara fara efort.

 

Pachetul nostru de coordonare a evenimentului este potrivit pentru mirii care au totul sub control si au doar nevoie de echipa noastra de wedding planneri pentru a pune totul la punct in ultima luna si pentru a ne asigura ca totul decurge conform planului in ziua nuntii.

PACHETUL DE COORDONARE EVENIMENT "MONTH OF COORDINATION" INCLUDE:

PREGATIREA PENTRU ZIUA NUNTII

 

 • Intalnirea initiala pentru a explica procesul de organizare si coordonare

 • O intalnire de o ora cu mirii (online sau in persoana, in functie de disponibilitate), cu o luna inaintea nuntii, pentru a determina cronologia evenimentului, pentru a primi lista de contacte a furnizorilor si a listei de contacte in caz de urgenta pentru toti cei implicati in nunta, inclusiv parintii.
 • O intalnire de o ora (online sau in persoana, in functie de disponibilitate), cu 2 saptamani inaintea nuntii, pentru a confirma ultimele detalii, cronologia evenimentului, lista de contacte de urgenta, lista de invitati si lista de plati care trebuie facuta in ziua nuntii

 • Pregatirea tuturor documentelor necesare pentru ziua nuntii si coordonarea cu toti furnizorii implicati in eveniment

 • Organizarea repetitiei nuntii si prezenta timp de o ora la repetitie (daca se doreste, pentru nuntile in deplasare)

 • Crearea itinerariului nuntii si impartirea acestuia catre invitati la repetitia nuntii (impartirea itinerariului catre invitati se face doar pentru nuntile in deplasare)

 

ZIUA NUNTII

 

 • Coordonarea nuntii de catre wedding planner-ul principal si, daca este nevoie, de o asistenta (In functie de complexitatea nuntii pot fi angajati mai multi asistenti)

 • Coordonarea furnizorilor conform instructiunilor voastre fie in persoana, fie prin telefon (in functie de situatie), astfel incat sa asistam furnizorii in orice probleme sau intrebari.

 • Coordonarea petrecerii

 • Coordonarea furnizorilor in aranjarea decorului pentru ceremonie si petrecere

 • Organizarea si distributia florilor

 • Crearea itinerariului nuntii si impartirea acestuia catre invitati la repetitia nuntii

 • Acces la Kit-ul de urgenta

 • Verificarea fiecarui obiect necesar pentru oficierea ceremoniei

 • Asistenta la aranjatul tinutelor

 • Aranjarea numerelor de masa, cardurilor de asezare si marturiilor conform instructiunilor voastre

 • Coordonarea divertismentului si a tuturor anunturilor/evenimentelor pe parcursul receptiei

 • Plata facturilor finale catre furnizori (si a unei atentii catre ei, daca doriti sa le oferiti)

 • Suntem pregatiti sa ne ocupam de orice situatie de urgenta care poate aparea

"Love begins in a moment,
grows over time,
and lasts for eternity."

Love, laughter & happy ever after!

Nuntile sunt pasiunea noastra si stim ce inseamna o mireasa fericita si nu doar o clienta multumita. Ne dorim ca miresele noastre sa radieze, sa li se citeasca fericirea pe chip si sa fie private de orice grija sau moment neplacut. Daca si tu iti doresti sa fii o astfel de mireasa, ne-ar face placere sa ne auzim pentru o discutie ca intre prietene, ca sa cream impreuna povestea nuntii tale. Vom fi mai mult decat incantate sa te ascultam, sa te consiliem si sa descoperim cum iti doresti sa arate nunta voastra. Rolul nostru este sa va ghidam si sa transformam in realitate viziunea pe care o aveti despre nunta voastra.


Pentru a afla mai multe informatii legate de preturi si serviciile pe care le oferim,
va invitam sa ne contactati pentru a stabili o prima intalnire gratuita.
Ne-ar face o deosebita placere sa va cunoastem si sa ne spuneti povestea voastra.

Intalnirea initiala va avea loc virtual, prin intermediul Zoom, WhatsApp, Google Meet sau telefonic.

Partenerii nostri

Colaboram frumos cu unii dintre cei mai buni profesionisti din domeniul nuntilor, lideri in domeniul lor si ii recomandam cu mare drag mirilor, pentru ca stim ca ne putem baza pe profesionalism si calitate din partea lor.