CONSULTANTA IN ORGANIZAREA NUNTII

Pachetul de consultanta Wedding Guidance este cea mai buna alegere atunci cand va doriti sa va ocupati voi de organizarea nuntii, dar vreti sa aveti alaturi un specialist care sa va ghideze atunci cand aveti nevoie. Acest serviciu va ofera o structura simpla de la care sa incepeti organizarea nuntii si siguranta ca nu sunteti singuri, ca in orice moment e nevoie aveti un ajutor profesionist pe care va puteti baza.

Pachetul de consultanta pentru organizarea nuntii Wedding Guidance este o resursa minunata pentru mirii care vor sa isi organizeze singuri nunta, dar vor ca tot procesul de organizare sa fie unul simplu si armonios, cu claritate de la inceput.

 

Pachetul include:

  • Peste 10 tool-uri si template-uri de organizare a nuntii, organizate intr-un mod usor de inteles si folosit.
  • 10 ore de consultanta, care pot fi folosite in incremente de 30 minute, in functie de nevoile voastre.

 

Tool-urile de ghidaj si template-urile incluse va ofera ajutorul de care aveti nevoie ca sa stiti ce aveti de facut in fiecare pas de planificare a nuntii, iar orele de consultanta va ofera ghidajul unui wedding planner certificat international oricand aveti nevoie de ajutor sau sfaturi de-a lungul procesului de organizare a nuntii.

 

Pachetul include 10 ore de consultanta care pot fi impartite in multiplu de 30 minute, in functie de nevoile voastre. Toate intalnirile vor avea loc virtual, prin video call Zoom, Google Meet sau WhatsApp, asa cum este cel mai potrivit pentru fiecare intalnire.

 

Daca simtiti ca mai aveti nevoie de ajutor dupa terminarea celor 10 ore de consultanta incluse in pachet, puteti adauga ulterior ore suplimentare.

 

Investitie: £1000

 

Nuntile sunt pasiunea noastra si stim ce inseamna o mireasa fericita si nu doar o clienta multumita. Ne dorim ca miresele noastre sa radieze, sa li se citeasca fericirea pe chip si sa fie private de orice grija sau moment neplacut. Daca si tu iti doresti sa fii o astfel de mireasa, ne-ar face placere sa ne auzim pentru o discutie ca intre prietene, ca sa cream impreuna povestea nuntii tale. Vom fi mai mult decat incantate sa te ascultam, sa te consiliem si sa descoperim cum iti doresti sa arate nunta voastra. Rolul nostru este sa va ghidam si sa transformam in realitate viziunea pe care o aveti despre nunta voastra.


Pentru a afla mai multe informatii legate de preturi si serviciile pe care le oferim,
va invitam sa ne contactati pentru a stabili o prima intalnire gratuita.
Ne-ar face o deosebita placere sa va cunoastem si sa ne spuneti povestea voastra.

Intalnirea initiala va avea loc virtual, prin intermediul Zoom, WhatsApp, Google Meet sau telefonic.