Consultanta in organizarea nuntii

Consultanta pe ora este o resursa minunata pentru cuplurile care au nevoie de ajutor sa inceapa planificarea sau au nevoie de ghidare de-a lungul procesului de organizare a nuntii.


Consultanta poate fi o singura intalnire sau un serviciu in curs de desfasurare. O sesiune normala dureaza 2 ore si include o consultatie telefonica inainte de intalnirea online sau in persoana, in functie de disponibilitate. Astfel, vom discuta telefonic despre domeniile in care aveti nevoie de ajutor, noi vom pregati toate informatiile de care aveti nevoie, urmand sa le discutam in detaliu atunci cand ne intalnim.


Puteti selecta oricate ore doriti si daca dupa ce v-am raspuns la toate intrebarile doriti sa alegeti serviciile noastre All inclusive de organizare a nuntii, consultanta va fi din partea casei!

Investitie: 150 € pentru prima ora de consultanta si 75 €/ora pentru orele suplimentare.
*Prima ora de consultanta include 1 ora de munca din partea noastra pentru a va putea oferi documentatia necesara la intalnire.

Nuntile sunt pasiunea noastra si stim ce inseamna o mireasa fericita si nu doar o clienta multumita. Miresele noastre trebuie sa radieze, sa li se citeasca fericirea pe chip si sa fie private de orice grija sau moment neplacut. Daca si tu iti doresti sa fii o astfel de mireasa, ne-ar face placere sa ne auzim pentru o discutie ca intre prietene, ca sa cream impreuna, povestea nuntii tale. Vom fi mai mult decat incantate sa te ascultam, sa te consiliem si sa iti fim alaturi ca sa descoperim cum iti doresti sa arate nunta si sa te ajutam sa iti pui in practica fiecare dorinta cu privire la ziua cea mare.


Pentru a afla mai multe informatii legate de preturi si serviciile pe care le oferim,
va invitam sa ne contactati pentru a stabili o prima intalnire gratuita.
Ne-ar face o deosebita placere sa va cunoastem personal si sa ne spuneti povestea voastra.

Daca nu va este la indemana sa ne intalnim personal, putem aranja o intalnire initiala prin intermediul Skype, WhatsApp, Google+ sau telefonic.

Partenerii nostri

Colaboram frumos cu unii dintre cei mai buni profesionisti din domeniul nuntilor, lideri in domeniul lor si ii recomandam cu mare drag mirilor, pentru ca stim ca ne putem baza pe profesionalism si calitate din partea lor.