CONSULTANTA IN ORGANIZAREA NUNTII

Consultanta pe ora este o resursa minunata atunci cand va doriti sa va ocupati voi de organizarea nuntii dar vreti sa aveti alaturi un specialist atunci cand aveti nevoie. Acest serviciu va ofera siguranta ca nu sunteti singuri si ca aveti un ajutor profesionist pe care va puteti baza.

Consultanta pe ora este o resursa minunata pentru cuplurile care au nevoie de ajutor sa inceapa planificarea sau au nevoie de ghidare de-a lungul procesului de organizare a nuntii.


Consultanta poate fi o singura intalnire sau un serviciu in curs de desfasurare. O sesiune normala dureaza 2 ore si include o consultatie telefonica inainte de intalnirea online sau in persoana, in functie de disponibilitate. Astfel, vom discuta telefonic despre domeniile in care aveti nevoie de ajutor, noi vom pregati toate informatiile de care aveti nevoie, urmand sa le discutam in detaliu atunci cand ne intalnim.


Puteti selecta oricate ore doriti si daca dupa ce v-am raspuns la toate intrebarile doriti sa alegeti serviciile noastre All inclusive de organizare a nuntii, consultanta va fi din partea casei!


Investitie: 150 € pentru prima ora de consultanta si 75 €/ora pentru orele suplimentare.
*Prima ora de consultanta include 1 ora de munca din partea noastra pentru a va putea oferi documentatia necesara la intalnire.

Nuntile sunt pasiunea noastra si stim ce inseamna o mireasa fericita si nu doar o clienta multumita. Ne dorim ca miresele noastre sa radieze, sa li se citeasca fericirea pe chip si sa fie private de orice grija sau moment neplacut. Daca si tu iti doresti sa fii o astfel de mireasa, ne-ar face placere sa ne auzim pentru o discutie ca intre prietene, ca sa cream impreuna povestea nuntii tale. Vom fi mai mult decat incantate sa te ascultam, sa te consiliem si sa descoperim cum iti doresti sa arate nunta voastra. Rolul nostru este sa va ghidam si sa transformam in realitate viziunea pe care o aveti despre nunta voastra.


Pentru a afla mai multe informatii legate de preturi si serviciile pe care le oferim,
va invitam sa ne contactati pentru a stabili o prima intalnire gratuita.
Ne-ar face o deosebita placere sa va cunoastem si sa ne spuneti povestea voastra.

Intalnirea initiala va avea loc virtual, prin intermediul Zoom, WhatsApp, Google+ sau telefonic.