Politica de confidentialitate


Va multumim pentru interesul acordat serviciilor Forever After Wedding S.R.L. Pentru noi, avand in vedere relatia speciala cu Dvs., este deosebit de important sa asiguram protectia datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati. In aceeasi masura Confidentialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importanta pentru noi.

 

CINE SUNTEM

Forever After Wedding SRL este o societate organizata si care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Str. Rezervelor, Nr. 91, Bl. 1, Ap. 44, Rosu, Jud. Ilfov, inregistrata la ORC sub nr. J23/22/2018, avand CUI 38653171.

 

CE DATE PRELUCRAM

In vederea semnarii contractului de prestare servicii, oferirii de informatii despre serviciile noastre, ca sa raspundem la cererile de oferta, evaluarii serviciilor oferite, precum si a exercitarii unor activitati comerciale, de promovare a serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, statistica, monitorizare a vanzarilor si comportamentului de cumparare a Clientilor, activitati administrative si de media, sunteti de acord sa ne incredintati urmatoarele date cu caracter personal (in functie de necesitate): nume, prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa de ip. Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

 

CARE ESTE SCOPUL SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII

In vederea semnarii contractului de prestare servicii, oferirii de informatii despre serviciile noastre, ca sa raspundem la cererile de oferta, evaluarii serviciilor oferite, precum si a exercitarii unor activitati comerciale, de promovare a serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, statistica, monitorizare a vanzarilor si comportamentului de cumparare a Clientilor, activitati administrative si de media, sunteti de acord sa ne incredintati urmatoarele date cu caracter personal (in functie de necesitate): nume, prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa de ip. Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

 

1. Procesare cereri de oferta pe www.karinevents.ro si creare contracte de prestare servicii;
Colectarea datelor cu caracter personal in acest caz are scopul principal de a va putea raspunde cererilor de oferta sau diverselor intrebari despre serviciile noastre pe care le aveti. Atunci cand decideti sa ne ocupam noi de organizarea nuntii voastre, folosim aceste date cu caracter personal ca sa cream contractul de prestare servicii si facturile aferente. Totodata, unele din aceste date (ex. adresa e-mail, numar telefon) sunt necesare pentru o buna comunicare intre societatea noastra si Dvs., in calitate de client, precum si pentru transmiterea catre Dvs. a ofertelor promotionale, in mod ocazional.
De asemenea, in timpul utilizarii site-ului www.karinevents.ro, sunt colectate de catre societatea noastra date referitoare la istoricul de cautarilor Dvs., respectiv: articole citite, produse vizualizate etc. Totodata, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastra de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.
Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv, sa optimizam si imbunatatim functionarea site-ului nostru, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu ocazia utilizarii acesteia.

2. Abonare la Newsletter;
Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal in acest caz este acela de a va informa despre serviciile noastre si evenimentele organizate de noi si de marketing direct si publicitate; Va puteti dezabona in orice moment prin intermediul link-ului atasat comunicarilor primite sau printr-o solicitare scrisa adresata office@karinevents.ro.

 

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

Va aducem la cunostinta ca, pentru functionarea eficienta a platformei, utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane imputernicite de operator”), carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garanţii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerinţele prevazute in Regulament şi sa asigure protecţia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

  • Servicii SMTP (comunicare email) - adresa de e-mail;
  • Servicii newsletter - adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon;
  • Servicii de facturare - nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  • Servicii de curierat/posta - nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  • Servicii de trimite SMS - numarul de telefon;
  • Servicii de procesare plati online - nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  • Servicii de comentarii - nume, prenume, e-mail;
  • Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa, cnp;
  • Servicii juridice – nume, prenume, adresa, cnp;
  • Servicii de statistici si analiza trafic - ip;

 

CAT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.?
Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

 

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?
In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

  • dreptul de acces la date – aveti dreptul de a obtine din partea Forever After Wedding SRL o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii; pentru orice alte copii solicitate de Dvs., Forever After Wedding SRL poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative; in cazul in care introduceti cererea in format electronic si cu exceptia cazului in care solicitati un alt format, informatiile va vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent;
  • dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre Forever After Wedding SRL a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; Forever After Wedding SRL va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;
  • dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine din partea Forever After Wedding SRL stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar Forever After Wedding SRL are obligatia de a sterge datele respective, atunci cand: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine Forever After Wedding SRL in temeiul dreptului Uniunii sau al legislatiei romane; Forever After Wedding SRL va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a obtine din partea Forever After Wedding SRL restrictionarea prelucrarii in cazul in care va aflati intr-unul din urmatoarele cazuri: (i) contestati exactitatea datelor, pentru perioada care ii permite Forever After Wedding SRL sa verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegala, iar Dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; (iii) Forever After Wedding SRL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau (iv) v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale Forever After Wedding SRL prevaleaza asupra drepturilor Dvs.; Forever After Wedding SRL va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restrictionare a prelucrarii, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;
  • dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre Forever After Wedding SRL, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii; in exercitarea acestui drept, aveti dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la Forever After Wedding SRL la alt operator atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
  • dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de Forever After Wedding SRL pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.
  • dreptul de a dezactiva Cookies – aveti dreptul sa dezactivati modulele cookie. Setarile din browser-ele de Internet sunt de obicei programate in mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar puteti sa le reglati usor modificand setarile browser-ului. Pentru a afla mai multe informatii despre cookie-uri, despre modul lor de functionare si despre posibilitatea de administrare, vizitati www.allaboutcookies.org.

 

CUM AVETI ACCES LA DATELE DVS.?
Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea mentionate in cadrul sectiunii anterioare, ne puteti contacta la adresa: Str. Rezervelor, Nr. 91, Bl. 1, Ap. 44, Rosu, Jud. Ilfov.

 

Forever After Wedding SRL va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

 

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de Forever After Wedding SRL gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, Forever After Wedding SRL poate:

  • (i) fie sa perceapa o taxa, tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;
  • (ii) fie sa refuze sa dea curs cererii.

 

Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de Forever After Wedding SRL, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

 

Va multumim!

​​​​​​​