Filozofia Karin Events


Nunta este un eveniment special, creat doar pentru tine, conform cu planurile si dorintele tale. Nunta inseamna organizare, dedicare, creativitate si atentie la detalii. Karin Events este o companie specializata in wedding planning, indragostita de evenimente personalizate. Scopul nostru este ca fiecare nunta sa fie perfecta pentru cuplul care o celebreaza dar si o adevarata expresie a elegantei si stilului lor.


Karin Events nu reprezinta doar o agentie specializata in organizare de nunti. Suntem o companie care isi dedica timpul si pasiunea crearii evenimentelor si a clipelor de neuitat. Oferim consultanta si consiliem o viitoare mireasa cum sa faca fata perioadei aglomerate dinainte de nunta, venind in intampinarea acesteia cu sfaturi utile si un know - how specializat al detaliilor organizatorice. Dar nu numai atat. Pentru ca nunta se construieste in jurul unui buget, vom fi ambasadorii evenimentului tau, echipa care are experienta si cunostintele necesare pentru a va ghida si a va ajuta sa faceti cele mai inspirate alegeri.


Nunta reprezinta primul eveniment oficial in care se oglindeste originalitatea si stilul cuplului nou format. De aceea, ne vom canaliza eforturile pentru a intelege si a transpune cat mai bine aceste lucruri intr-o petrecere unitara, care sa vi se potriveasca si care sa va reflecte personalitatea, astfel incat sa fie pe placul vostru si spre bucuria invitatilor.

Pornind de la ideea pe care o aveti despre nunta, noi vom cauta si va vom propune cele mai potrivite locatii si cei mai potriviti furnizori: saloane cu rochii de mireasa, fotografi, cameramani, DJ, formatii, artisti florali, invitatii, cofetarii, etc.
Recomandarile noastre sunt bazate strict pe stilul, prioritatile si bugetul vostru. Voi veti alege furnizorii pe baza acestor recomandari, iar noi vom analiza si negocia contractele.

Ziua nuntii este acea zi magica, dedicata tie si lui, iar coordonarea evenimentului de catre tine inseamna ca tu sa nu participi activ la momentele importante. Lasa aceasta sarcina in grija unui specialist, pentru a-ti ingadui sa te bucuri in voie de petrecerea ta. Vom planifica cu atentie fiecare detaliu si fiecare etapa a nuntii, iar in ziua cea mare vom fi alaturi de voi pe toata durata evenimentului, asigurandu-ne ca totul decurge conform planului. Iar in cazul unei situatii neprevazute, Kit-ul de urgenta pe care il avem cu noi peste tot, ne va scoate din orice incurcatura.

Wedding Planner, Fondator

Ioana Tulea

Wedding Planner

De ce sa ne alegeti


Organizam nunti personalizate, la un anumit nivel


Noi nu doar organizam nunti, ci organizam nunti personalizate, cu concept si mare accent pe detalii, astfel incat fiecare nunta sa fie expresia stilului mirilor si sa ii reprezinte si in acelasi timp sa ii impresioneze pe invitati.

Acordam atentia cuvenita fiecarui client


Pentru noi este importanta calitatea, nu cantitatea. Organizam un numar limitat de evenimente in fiecare an, astfel incat sa avem suficient timp ca sa ii oferim fiecarui client atentia pe care o merita.

Suntem wedding planneri certificati international


Stim ca excelenta vine din detalii si de aceea am invatat de la cel mai bun institut din domeniu, astfel incat sa avem atat experienta cat si expertiza necesara pentru a organiza evenimente impecabile.

Ce spun miresele?


Thank you once again, Karin, you did a wonderful job! Your knowledge and the way you organized everything for our wedding at the lake last summer was outstanding!

SIMONA GEIMER-VIEMAN

Precizia unui ceas elvetian! Pentru noi asta inseamna Karin Events! Karin stie ce, cum, unde si de ce. Iti multumim ca ne-ai fost alaturi in cea mai importanta zi din viata noastra si ca ai reusit din imposibil sa devina posibil! Wedding planner? Contactati-o cu toata increderea pe Karin!

ANDRA ALEXOAIE

Profesionalism si implicare personala din partea Karin Events si a colaboratorilor - acestea au fost ingredientele unei zile memorabile. Dincolo de fiecare detaliu pus la punct, ei au fost cei care m-au facut sa zambesc intreaga zi, uitand de orice grija. Prin colaborarea cu tine, Karin, ziua nuntii s-a dovedit a fi perfecta, o zi in care ne-am bucurat intr-adevar, unul de celalalt.

DIANA GOGA

Last year (October, 22) my husband (romanian) and I (from Russia) had a wedding in Bucharest. That time we lived in Switzerland and to Bucharest I came occasionally to meet with suppliers, etc. I didn't know the city, I didn't know the language, and I had no idea about wedding organization. Karin was the person who guided me through that difficult and important period of my life. She was patient, tactful, extremely professional and endlessly open-minded. She did her best and never let me down. I appreciate her support, transparency and positivity. Thanks to her help and my husbands love I had the best wedding ever.

VALERIA ADRIAN

Karin, iti multumim enorm pentru ca ne-ai ajutat sa ne organizam nunta pe care am visat-o! Ne-ai acordat tot sprijinul in organizarea petrecerii incat noi am putut sa ne distram alaturi de invitati fara sa ne facem alte griji! Desi au fost intamplari neprevazute ne-am putut baza pe tine si totul a decurs minunat. Nu stiu ce ne-am fi facut fara tine! Cu ajutorul tau, am reusit sa imi aloc timpul doar pentru anumite aspecte incat petrecerea sa aiba amprenta noastra personala! Multumim mult si pentru recomandarile de video, foto, muzica. Ma bucur ca am reusit sa captam atat de frumos momentul si invitatii sa se simta atat de bine!

ANCA LUMINITA CARLAN