Termeni si conditii


OPERATORUL

Operatorul www.karinevents.ro este SC Forever After Weddings SRL, societate comerciala cu raspundere limitata, denumita "operator", in a carei proprietate exclusiva se afla domeniul.

Folosirea acestui site (insumand toate paginile web sub acest domeniu), precum si a tuturor informatiilor, datelor, textelor, imaginilor sau a oricaror altor materiale din site, denumite toate la un loc "continut", confirma liberul consimtamant al utilizatorilor de a accepta, in totalitate, termenii si conditiile site-ului www.karinevents.ro

Operatorul isi rezerva, oricand dreptul de a opera schimbari in termenii si conditiile de utilizare a acestui site.
Folosirea in continuare a site-ului dupa modificarea sa, reprezinta implicit acordul utilizatorilor cu privire la noile schimbari/modificari efectuate de catre operator.


DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.karinevents.ro este proprietatea Operatorului si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996) cu completarile ulterioare.
Folosirea, fara acordul Operatorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.
Fotografiile si datele prezentate de catre Operator sunt folosite cu acordul clientilor sau sunt proprietatea Operatorului.

​​​​​​​