Fairytale Wedding - Nunta la Hadar Chalet

Hadar Chalet este una dintre locatiile noastre preferate de nunta din Romania inca de la deschidere. Fara sa ajungem macar in locatie, am simtit de la inceput ca este un loc perfect aliniat cu valorile noastre. Pur si simplu am stiut ca nivelul serviciilor oferite este exact cel pe care il asteptam de la ei, iar atunci cand am experimentat primul weekend la Hadar, acum cativa ani, tot ceea ce percepusem deja ni s-a confirmat.

 

Atunci cand Roxi mi-a povestit viziunea ei despre nunta, am stiut ca Hadar Chalet este locul perfect (asa cum spera si ea). Din fericire, planetele s-au aliniat si am gasit disponibilitate pentru data dorita de miri, asa ca am inceput sa organizam o superba nunta romantica, cu conceptul Fairytale Wedding.

Unul dintre lucrurile mele preferate la o "destination wedding" cum a fost aceasta, este faptul ca nu implica doar ziua a nuntii, ci un weekend intreg de activitati pentru miri si invitatii lor. Acest tip de nunti este o experienta in sine, de care toata lumea prezenta se bucura mult mai mult decat de o singura zi. Cina de vineri seara, sau welcome dinner cum este numita, a fost o ocazie perfecta ca invitatii sa se relaxeze dupa calatorie (unii invitati au venit din Regatul Unit, iar altii din Romania) si sa se cunoasca, ceea ce face experienta din ziua nuntii mult mai intima si relaxanta.

 

Pentru aceasta nunta insa, am avut un motiv in plus de petrecere vineri seara: sarbatorirea zilei de nastere a mirelui! Dupa o cina copioasa cu preparate traditional romanesti, petrecerea s-a mutat in jurul focului de tabara unde invitatii au cantat, au dansat si s-au simtit extraordinar. Cu o astfel de seara inaintea nuntii, toata lumea e nerabdatoare pentru nunta si petrecerea de a doua zi.

 

Decorul a fost unul romantic, plin de culoare si de viata, o sarbatoare a naturii in sine.

Unul dintre lucrurile mele preferate la Hadar Chalet este faptul ca toate pregatirile au loc in mijlocul naturii, motiv pentru care sesiunile foto de la pregatirea mirilor sunt mereu speciale. Sa bei un pahar de prosecco rece, impreuna cu domnisoarele de onoare, in mijlocul naturii, in timp ce te pregatesti sa pasesti spre altar, e o experienta aparte, mai ales pentru iubitorii de natura.

 Mirii au ales sa aiba o cununie simbolica, oficiata de catre una dintre domnisoarele de onoare si acompaniata muzical de catre cavalerul de onoare. Astfel de ceremonii sunt pentru mine cele mai autentice si mai emotionante, atat pentru miri cat si pentru invitati.

Hadar Chalet este recunoscut pentru nuntile la hambar pentru ca au un aer aparte. Hambarul este minimal decorat, ceea ce ofera posibilitatea transformarii lui in functie de conceptul nuntii. Conceptul nostru a fost "romantic fairytale wedding", iar mireasa si-a dorit un decor feeric, care sa imbine armonios natura cu magia. Perdeaua de lumini care a acoperit tot hambarul, impreuna cu lumanarile si combinatia de candelabre de verdeata, impreuna cu candelabrele hambarului ne-au ajutat sa cream aceasta atmosfera. Florile, paharele si servetele colorate au adus elementul de viata si voiosie care a completat perfect decorul bazat pe natura, verdeata si munte. Impreuna au creat atmosfera magica la care mireasa noastra a visat din primul moment in care si-a imaginat nunta.

#DreamTeam

 

Locatia: Hadar Chalet

Catering & Candy bar: Flavours Food

Foto: Above the Pine Trees

Video: Art & Roses Films

Decor & aranjamente florale: Cristina Baciu

Papetarie: ForeverAfter.ro

DJ: Alex Visan

Hairstyle: Catalina Dupoi

Concept & Wedding Planning: Karin Events

 

Nuntile sunt pasiunea noastra si stim ce inseamna o mireasa fericita si nu doar o clienta multumita. Ne dorim ca miresele noastre sa radieze, sa li se citeasca fericirea pe chip si sa fie private de orice grija sau moment neplacut. Daca si tu iti doresti sa fii o astfel de mireasa, ne-ar face placere sa ne auzim pentru o discutie ca intre prietene, ca sa cream impreuna povestea nuntii tale. Vom fi mai mult decat incantate sa te ascultam, sa te consiliem si sa descoperim cum iti doresti sa arate nunta voastra. Rolul nostru este sa va ghidam si sa transformam in realitate viziunea pe care o aveti despre nunta voastra.


Pentru a afla mai multe informatii legate de preturi si serviciile pe care le oferim,
va invitam sa ne contactati pentru a stabili o prima intalnire gratuita.
Ne-ar face o deosebita placere sa va cunoastem si sa ne spuneti povestea voastra.

Intalnirea initiala va avea loc virtual, prin intermediul Zoom, WhatsApp, Google Meet sau telefonic.