Nunta all-white

 

Nunta Addei si a lui Catalin a fost una dintre nuntile cu cea mai frumoasa atmosfera pe care le-am organizat pana acum. Desi a fost o nunta cu 250 de persoane, pentru ei a fost o nunta intima, in care invitatii se cunosteau intre ei si s-au distrat pana dimineata. Locatia deosebita care a fost perfecta pentru organizarea aceastei nunti in aer liber este La Conac by Domenii Residence, iar deliciul invitatilor a fost piscina, de care au profitat cu mare bucurie.

 

Atmosfera deosebita a fost intretinuta de catre Vizi Imre, Liviu Teodorescu, Catalina Zoescu, Florin Vasilica, carora li s-au alaturat spontan si alti artisti precum Marius Moga, George, Shift si altii. Aranjamentele florale deosebite au fost realizate de catre Alina Maftei de la FlorAli, iar papetaria personalizata de catre ForeverAfter.ro. Mancarea delicioasa, candybar-ul si tortul au fost realizate de catre locatie, careia ii multumim pentru suport si profesionalism pe aceasta cale.

 

Pentru fotografii ii multumim lui Bogdan Cosoreanu, iar pentru filmare prietenilor nostri de la On Wedding.

 

Nuntile sunt pasiunea noastra si stim ce inseamna o mireasa fericita si nu doar o clienta multumita. Ne dorim ca miresele noastre sa radieze, sa li se citeasca fericirea pe chip si sa fie private de orice grija sau moment neplacut. Daca si tu iti doresti sa fii o astfel de mireasa, ne-ar face placere sa ne auzim pentru o discutie ca intre prietene, ca sa cream impreuna povestea nuntii tale. Vom fi mai mult decat incantate sa te ascultam, sa te consiliem si sa descoperim cum iti doresti sa arate nunta voastra. Rolul nostru este sa va ghidam si sa transformam in realitate viziunea pe care o aveti despre nunta voastra.


Pentru a afla mai multe informatii legate de preturi si serviciile pe care le oferim,
va invitam sa ne contactati pentru a stabili o prima intalnire gratuita.
Ne-ar face o deosebita placere sa va cunoastem si sa ne spuneti povestea voastra.

Intalnirea initiala va avea loc virtual, prin intermediul Zoom, WhatsApp, Google Meet sau telefonic.