Nunta la malul marii

 

Nunta Simonei si a lui Alexei a avut loc intr-o locatie absolut spectaculoasa, de care noi ne-am indragostit iremediabil: Black Sea Rama, un resort de 5* situat pe coasta Marii Negre, in Bulgaria. A fost o nunta intima, cu invitati din 3 culturi diferite: Romania, Canada si Rusia, care s-au simtit extraordinar impreuna.

 

Sunt doua aspecte care noua ne-au placut foarte mult la Black Sea Rama: amfiteatrul in care are loc cununia religioasa, unde in fata ta nu vezi decat cerul si marea, iar sentimentul pe care il ai privind cununia aici este nepretuit si sala de evenimente, care pe doua laturi are stricla rabatabila, astfel incat indiferent cum este vremea, invitatii sa se bucure de aceasta priveliste incredibil de frumoasa. O sa lasam pozele sa vorbeasca de la sine pentru ca nu au nevoie de prezentare!

 

Ne-am bucurat sa organizam o nunta in deplasare in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca invitatii au sarbatorit un weekend intreg, iar noi am cautat si selectat doar furnizori locali. A fost o adevarata provocare, care ne-a placut foarte mult si ne-am bucurat sa colaboram cu profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

 

Avand in vedere locatia si pasiunea mirilor de a calatori, tema nuntii nu putea sa fie alta decat Travel. Iar culorile alese de mireasa (aqua si alb) au completat perfect privelistea deosebita de afara.

 

Nuntile sunt pasiunea noastra si stim ce inseamna o mireasa fericita si nu doar o clienta multumita. Ne dorim ca miresele noastre sa radieze, sa li se citeasca fericirea pe chip si sa fie private de orice grija sau moment neplacut. Daca si tu iti doresti sa fii o astfel de mireasa, ne-ar face placere sa ne auzim pentru o discutie ca intre prietene, ca sa cream impreuna povestea nuntii tale. Vom fi mai mult decat incantate sa te ascultam, sa te consiliem si sa descoperim cum iti doresti sa arate nunta voastra. Rolul nostru este sa va ghidam si sa transformam in realitate viziunea pe care o aveti despre nunta voastra.


Pentru a afla mai multe informatii legate de preturi si serviciile pe care le oferim,
va invitam sa ne contactati pentru a stabili o prima intalnire gratuita.
Ne-ar face o deosebita placere sa va cunoastem si sa ne spuneti povestea voastra.

Intalnirea initiala va avea loc virtual, prin intermediul Zoom, WhatsApp, Google+ sau telefonic.