Nunta la malul marii


Nunta Simonei si a lui Alexei a avut loc intr-o locatie absolut spectaculoasa, de care noi ne-am indragostit iremediabil: Black Sea Rama, un resort de 5* situat pe coasta Marii Negre, in Bulgaria. A fost o nunta intima, cu invitati din 3 culturi diferite: Romania, Canada si Rusia, care s-au simtit extraordinar impreuna.


Sunt doua aspecte care noua ne-au placut foarte mult la Black Sea Rama: amfiteatrul in care are loc cununia religioasa, unde in fata ta nu vezi decat cerul si marea, iar sentimentul pe care il ai privind cununia aici este nepretuit si sala de evenimente, care pe doua laturi are stricla rabatabila, astfel incat indiferent cum este vremea, invitatii sa se bucure de aceasta priveliste incredibil de frumoasa. O sa lasam pozele sa vorbeasca de la sine pentru ca nu au nevoie de prezentare!


Ne-am bucurat sa organizam o nunta in deplasare in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca invitatii au sarbatorit un weekend intreg, iar noi am cautat si selectat doar furnizori locali. A fost o adevarata provocare, care ne-a placut foarte mult si ne-am bucurat sa colaboram cu profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.


Avand in vedere locatia si pasiunea mirilor de a calatori, tema nuntii nu putea sa fie alta decat Travel. Iar culorile alese de mireasa (aqua si alb) au completat perfect privelistea deosebita de afara.