Nunta medievala cu accente gotice la Castelul Bran

 

Nunta lui Sijin si Paul de la Castelul Bran a fost o nunta cu totul altfel. Sijin este mireasa care a pus cel mai mare accent pe detalii de pana acum, lucru care pe noi ne-a incantat extraordinar de tare, pentru ca astfel am avut ocazia sa cream o poveste in adevaratul sens al cuvantului, iar invitatii sa se simta ca la veritabil eveniment regal. Tema evenimentului a fost nunta medievala la castel, cu accente gotice, iar mireasa noastra a fost o veritabila printesa razboinica!

 

A fost o nunta in care s-au intalnit trei culturi pentru ca au fost invitati din Romania, China si Anglia. Din acest motiv mireasa si-a dorit ca lucrurile sa se intample altfel decat suntem noi obisnuiti. Cununia religioasa a avut loc conform obiceiurilor chinezesti dimineata, iar mireasa a sosit la biserica asa cum ar fi facut-o o printesa razboinica si anume calare! Seara a inceput cu doua ore de fine dining cu wine pairing pentru fiecare dintre cele 6 feluri de mancare, iar apoi toata lumea s-a pus pe distractie.

 

Intampinarea invitatilor in castel a fost inedita, iar noua ne-a placut enorm: in curte invitatii erau intampinati de muzica de opera, cantata live de o foarte talentata soprana, acompaniata de pian. Felul in care se muzica se auzea in curtea castelului ne-a ramas si acum in minte!

 

Elementele de decor (care au fost extrem de multe) au fost achizitionate atat din Romania cat si din Anglia. Fantana cu vin rosu a calatorit din Londra, impreuna cu aproape 2000 de lumanari electrice care au fost aranjate in tot castelul. Iar florile minunate realizate de incredibila Andreea Banita - Maitre Fleuriste, au completat perfect tabloul unei nunti de poveste!

 

Mancarea excelenta a fost realizata de catre Casa Terra, iar tortul (absolut inedit!) si candy bar-ul de catre cofetaria Deliciile Kronstadt din Brasov. Cocktail-urile delicioase, alese de catre mireasa, pentru care multe ingrediente au fost importate din Anglia, au fost realizate de catre Mojito Agency.

 

Cele doua look-uri deosebite ale miresei au fost realizate de catre Tania Cozma si Alex Claudiu Sarghe. Superbele fotografii au fost realizate de catre 602 Photography, iar filmarea a fost realizata de catre On Wedding.

 

Vreau sa le multumesc tuturor celor implicati in acest eveniment pentru ca profesionalismul, dedicarea si pasiunea lor au facut diferenta!

Nuntile sunt pasiunea noastra si stim ce inseamna o mireasa fericita si nu doar o clienta multumita. Ne dorim ca miresele noastre sa radieze, sa li se citeasca fericirea pe chip si sa fie private de orice grija sau moment neplacut. Daca si tu iti doresti sa fii o astfel de mireasa, ne-ar face placere sa ne auzim pentru o discutie ca intre prietene, ca sa cream impreuna povestea nuntii tale. Vom fi mai mult decat incantate sa te ascultam, sa te consiliem si sa descoperim cum iti doresti sa arate nunta voastra. Rolul nostru este sa va ghidam si sa transformam in realitate viziunea pe care o aveti despre nunta voastra.


Pentru a afla mai multe informatii legate de preturi si serviciile pe care le oferim,
va invitam sa ne contactati pentru a stabili o prima intalnire gratuita.
Ne-ar face o deosebita placere sa va cunoastem si sa ne spuneti povestea voastra.

Intalnirea initiala va avea loc virtual, prin intermediul Zoom, WhatsApp, Google Meet sau telefonic.