Nunta pe malul marii in Delta Dunarii

 

Inca de cand am vorbit prima data cu Anca si Emy despre ce isi doresc pentru nunta lor ne-am dat seama ca va fi un eveniment altfel. Unul dintre locurile lor preferate este Gura Portitei si acolo isi doreau sa organizeze nunta si impreuna cu persoanele dragi sa se bucure de un weekend deosebit. Nunta lor a fost prima nunta la care nu doar ca au venit numarul de invitati pe care ii asteptau, ci au venit aproape dublu! Ne asteptam sa fie aproximativ 100 de invitati si au fost in final 180, lucru care ne-a dat pus putin in dificultate, dar in final lucrurile s-au aranjat cum a fost mai bine.

 

Invitatii s-au bucurat de nunta din tot sufletul si au apreciat efortul mirilor de a face ceva deosebit. Tema a fost "all-white" si absolut toti invitatii, in afara de domnisoarele de onoare, au fost imbracati in alb. Nunta a avut loc in aer liber, cu mesele aranjate in jurul piscinei, iar ringul de dans a fost pe plaja. Mi-am dorit mereu sa organizez o nunta pe plaja si mi-a ramas intiparita in minte bucuria invitatilor care au dansat pana la rasarit pe plaja si incantarea formatiei Colors in Stereo, care a cantat tot pe plaja. Cireasa de pe tort a fost gigantul foc de tabara de pe plaja impreuna cu un moment artistic traditional lipovenesc.

 

Pentru fotografii ii multumim lui Bogdan Cazacu, iar pentru filmare prietenilor nostri de la On Wedding.

 

Nuntile sunt pasiunea noastra si stim ce inseamna o mireasa fericita si nu doar o clienta multumita. Ne dorim ca miresele noastre sa radieze, sa li se citeasca fericirea pe chip si sa fie private de orice grija sau moment neplacut. Daca si tu iti doresti sa fii o astfel de mireasa, ne-ar face placere sa ne auzim pentru o discutie ca intre prietene, ca sa cream impreuna povestea nuntii tale. Vom fi mai mult decat incantate sa te ascultam, sa te consiliem si sa descoperim cum iti doresti sa arate nunta voastra. Rolul nostru este sa va ghidam si sa transformam in realitate viziunea pe care o aveti despre nunta voastra.


Pentru a afla mai multe informatii legate de preturi si serviciile pe care le oferim,
va invitam sa ne contactati pentru a stabili o prima intalnire gratuita.
Ne-ar face o deosebita placere sa va cunoastem si sa ne spuneti povestea voastra.

Intalnirea initiala va avea loc virtual, prin intermediul Zoom, WhatsApp, Google+ sau telefonic.