Nunta la Castelul Bran

 

Nunta la Castelul Bran a fost o nunta total iesita din tipare, de care m-am indragostit imediat si pe care am organizat-o in 3 saptamani. A fost o provocare mare, de care ne-am bucurat in fiecare moment pentru ca nimic nu se incadra in tipare. A fost un intreg weekend cu surprize pentru invitati. Nimeni nu stia ca nunta va avea loc la Castel in afara de miri, iar surpriza invitatilor care au venit la Castel pentru o sedinta foto si un tur privata a fost maxima atunci cand au ajuns in sala de muzica si au fost invitati sa ia loc la mesele frumos pregatite.

 

Avand in vedere ca totul a fost surpriza, la intrarea invitatilor in castel nimic in afara de camera in care a avut receptia nu era aranjat, iar pe parcursul turului, Castelul a fost umplut cu 1000 de trandafiri albi si curtea decorata cu lumanari. Momentul in care invitatii au realizat ce se intampla a fost magic.

Surprizele insa nu s-au oprit aici: in ziua urmatoare am organizat o excursie pentru invitati la o pestera din apropierea hotelului unde au descoperit un cantaret la chitara, intr-un loc superb, luminat cu lumanari.

Ziua a continuat cu un brunch special la Castelul Cantacuzino, dar surpriza mai mare a fost modalitatea de transport pana la Castel: un elicopter!

 

A fost o reala placere sa punem la cale supriza dupa surpriza pentru invitati si sa ne bucuram urmarindu-le reactiile de fiecare data cand descopereau un detaliu nou. Ne dorim cat mai multe astfel de provocari!

 

Nuntile sunt pasiunea noastra si stim ce inseamna o mireasa fericita si nu doar o clienta multumita. Ne dorim ca miresele noastre sa radieze, sa li se citeasca fericirea pe chip si sa fie private de orice grija sau moment neplacut. Daca si tu iti doresti sa fii o astfel de mireasa, ne-ar face placere sa ne auzim pentru o discutie ca intre prietene, ca sa cream impreuna povestea nuntii tale. Vom fi mai mult decat incantate sa te ascultam, sa te consiliem si sa descoperim cum iti doresti sa arate nunta voastra. Rolul nostru este sa va ghidam si sa transformam in realitate viziunea pe care o aveti despre nunta voastra.


Pentru a afla mai multe informatii legate de preturi si serviciile pe care le oferim,
va invitam sa ne contactati pentru a stabili o prima intalnire gratuita.
Ne-ar face o deosebita placere sa va cunoastem si sa ne spuneti povestea voastra.

Intalnirea initiala va avea loc virtual, prin intermediul Zoom, WhatsApp, Google+ sau telefonic.