Nunta la Castelul Bran


Nunta la Castelul Bran a fost o nunta total iesita din tipare, de care m-am indragostit imediat si pe care am organizat-o in 3 saptamani. A fost o provocare mare, de care ne-am bucurat in fiecare moment pentru ca nimic nu se incadra in tipare. A fost un intreg weekend cu surprize pentru invitati. Nimeni nu stia ca nunta va avea loc la Castel in afara de miri, iar surpriza invitatilor care au venit la Castel pentru o sedinta foto si un tur privata a fost maxima atunci cand au ajuns in sala de muzica si au fost invitati sa ia loc la mesele frumos pregatite.


Avand in vedere ca totul a fost surpriza, la intrarea invitatilor in castel nimic in afara de camera in care a avut receptia nu era aranjat, iar pe parcursul turului, Castelul a fost umplut cu 1000 de trandafiri albi si curtea decorata cu lumanari. Momentul in care invitatii au realizat ce se intampla a fost magic.

Surprizele insa nu s-au oprit aici: in ziua urmatoare am organizat o excursie pentru invitati la o pestera din apropierea hotelului unde au descoperit un cantaret la chitara, intr-un loc superb, luminat cu lumanari.

Ziua a continuat cu un brunch special la Castelul Cantacuzino, dar surpriza mai mare a fost modalitatea de transport pana la Castel: un elicopter!


A fost o reala placere sa punem la cale supriza dupa surpriza pentru invitati si sa ne bucuram urmarindu-le reactiile de fiecare data cand descopereau un detaliu nou. Ne dorim cat mai multe astfel de provocari!